Anturalaatta – teräsvahvisteinen ja luja pohja perustukselle

Teräsvahvisteinen anturalaatta
Teräsvahvisteinen anturalaatta

Teräsvahvisteinen

Anturakivi on valmistettu teräsvahvisteisesta betonista, joten se tarjoaa erittäin kestävän ja lujan pohjan perustukselle.

Esimerkiksi perinteinen betoninen pihalaatta ei ole valmistettu teräsvahvisteisesta betonista, ja tällöin myös laatan kestävyys ja lujuus on oleellisesti huonompi kuin TEPE -anturakivellä.

Täyttä betonia

Raaka-aineena on käytetty kevytbetonin sijasta normaalia betonia, jonka ansiosta työmaalla ei tarvita lainkaan isoja betonivaluja.

Esimerkiksi perinteistä pilariharkkoa käytettäessä työmaalla on tehtävä harkon sisälle ns. betonisydän valamalla. Tarvittavan valubetonin määrä on 3 litraa / harkko! Pienemmissäkin projekteissa tarvitaan siis melkoinen määrä betonia.

Lukituspontti

Anturakivessä, kuten muissakin TEPE - terassiperustuotteissa on ainutlaatuinen ponttirakenne. Pontti lukitsee kivet sivusuunnassa toisiinsa.

Ponttirakenteen ansiosta kivet pysyvät paikoillaan heti latomisen jälkeen. Perustuspilari pysyy vakaasti paikoillaan, eivätkä kivet pääse liikahtelemaan pois paikoiltaan työskentelyn lomassa.

Tutustu tarkemmin

Tutustu tarkemmin

Tutustu tarkemmin

Tutustu tarkemmin