Nykyaikainen, helppo ja nopea tapa rakentaa perustukset

Kuvagalleriassa pääset tutustumaan erilaisiin asiakkaiden toteuttamiin perustuksiin TEPE- terassiperustuskivien avulla. Kuvat saat halutessasi klikattua suuremmaksi, ja sivuilla olevien nuolien avulla pääset selaamaan kuvia.

Kesämökin viimeistelty terassi TEPE-terassiperustuskivillä

Kuvissa kesämökin terassi rakentuu TEPE- terassiperustuskivien avulla. Pohjan tasaamisen jälkeen projekti etenee nopeasti kivien latomiseen, jonka jälkeen terassin runko valmistuu joutuisasti. Terassin ilmeen viimeistelevät otsalaudat, joilla runko on verhoiltu piiloon. Kyllä nyt kelpaa nauttia kesästä ja auringosta!

Omakotitalon päätyterassi

Omakotitalon päätyyn on rakentumassa terassi TEPE- terassiperustuskivien avulla. Routivan maan vuoksi pohjatöissä on huomioitu myös routaeristys. Tukevan rungon päälle on hyvä lähteä kiinnittämään kansilaudoitusta!

Viihtyisä oleskeluterassi ja kesäkeittiö

Tässä valmistumassa ovat viihtyisä oleskeluterassi ja kesäkeittiö – kaikki tietenkin TEPE-terassiperustuskivien varaan. TEPE- pilarikivet ovat toimineet hyvin sekä näkösuojan runkotolppien että kesäkeittiön runkotolppien alaosan lähtönä.

Saunamökin terassi

Saunamökin terassia rakennettaessa TEPE-kivet on pinnoitettu rappaamalla sekä maalattu – viimeisteltyä ilmettä syntyy myös näin. TEPE-pilarikiviä on hyödynnetty myös portaiden teossa – näppärää!

Vanhan ladon lattian kunnostus TEPE-kivillä

Vanha ladon lattia sai uuden ja tukevan pohjan TEPE- terassiperustuskivillä. Koska lato sijaitsee loivassa rinteessä, on apuna käytetty korokekiviä. TEPE- korokekivien avulla lattia on saatu sujuvasti oikeaan korkeuteen.