Helppo – Nopea – Kustannustehokas

Nykyajan rakentamisessa arvostetaan nopeita, kestäviä, laadukkaita sekä kustannustehokkaita toteutustapoja –  siksi sekä omatoimi- että ammattirakentajan valinta on TEPE- perustus. Markkinoiden innovatiivisin perustustapa haastaa käytännöllisyydellään muut perustusmenetelmät, ja TEPE-terassiperustuskivien suosio onkin kasvanut kiihtyvällä vauhdilla. Valitse siis sinäkin TEPE- terassiperustus.

Asiakaskokemus:

Terassi yhdessä illassa

” Mökkimme terassi rakennettiin TEPE -kivien avulla loivaan rinteeseen, jonka routaeristyksestä oli huolehdittu jo mökkiä rakennettaessa.
TEPE- anturakivet ladotiin soran päälle, ja TEPE -korokekivien avulla  pilareiden korkeus säädeltiin helposti haluttuun korkeuteen. Ennen kannakelankkuja korkeammat pilarirakenteet jäykistettiin juotosbetonilla ja harjaterästangolla. Tarvittavan juotosbetonin määrä oli erittäin pieni, ja sekoittaminen onnistui poravispilällä ämpärissä.
Juotosbetonin jälkeen TEPE -pilarikivet asetettiin paikoilleen, ja tämän jälkeen päästiin rungon tekoon. Kansilaudoitus saatiin tehtyä vielä saman illan aikana! Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, miten helposti ja sujuvasti työt etenivät. ” 

HELPPO

  • Perustuskivien käyttö ei vaadi isoja maansiirtotöitä maapohjan ollessa tiivistä ja routimatonta

  • Maapohjan kivikkoisuus ei aiheuta ongelmia koska pilariperustusta ei tarvitse upottaa syvälle maan sisään
  • Erilliset perustuskivet ovat helppoja käsitellä ja siirtää, eikä niiden käsittelyyn tarvita erityisiä työvälineitä
  • TEPE- perustuskivien ulkonäkö on siisti ilman pintakäsittelyäkin

NOPEA

  • Valutöistä tai kuivumisajoista ei TEPE- perustuskivien kanssa työskennellessä tarvitse huolehtia
  • Perustuskivien lisäksi ei tarvita betonisäkkejä, teräsjäykisteitä, pilari- tai palkkikenkiä, valumuotteja tai muitakaan erityisiä työvälineitä perustuksen rakentamiseksi; valmiit kivet ladotaan paikoilleen, ja ryhdytään rakentamaan runkoa!
  • Nopea asennus ja työskentelytapa säästää sekä työ- että kalustokustannuksissa. Esimerkiksi tilanteissa, joissa kaivinkone on työmaalla, voidaan ensin kaivaa pohja avoimeksi perustusta varten, latoa kivet ja suorittaa soratäyttö välittömästi, ilman että odotetaan valutöiden kuivumista seuraavaan päivään.

KUSTANNUSTEHOKAS

  • TEPE- perustuskivet ovat kokonaiskustannuksiltaan järkevä valinta – muihin perustusmenetelmiin tarvitaan lisäksi myös muita tarvikkeita ja työvälineitä, joiden myötä kokonaiskustannuskin kohoaa huomaamatta.

  • Aika on rahaa – on sekä asiakkaan että ammattirakentajan etu, että työmaa saadaan valmiiksi parhaimmillaan yhden päivän kuluessa, eikä kohteessa tarvita useampia käyntejä